Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 100 g di ravanelli in quarti
- 300 g di asparagi, pezzi da 2-3 cm (peso lordo 800 g)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 200 g di Feta a cubetti
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 2 pizzichi di origano secco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 limone, solo il succo (preferibilmente bio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di fagiolini
40 min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35 min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Insalata di zucchine e asparagi
35 min