Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 100 g di ravanelli in quarti
- 300 g di asparagi, pezzi da 2-3 cm (peso lordo 800 g)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 200 g di Feta a cubetti
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 2 pizzichi di origano secco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 limone, solo il succo (preferibilmente bio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Verdure miste al cartoccio
35min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 dk
Asparagi alla parmigiana
50min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 dk
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1 godz. 5 min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Fagiolini in gremolada
30 dk
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min