![Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3586a691590ab8c8f8324d135dbbfb5b/Derivates/8795af5d0a3afab7c514a2e2c5d81503bf498f13.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 200 g di farina di mais
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Radicchio insaporito
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio trevigiano
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di stracchino
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.5 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 697 mg
Alternatieve recepten
Bicchierini tricolore
3h 30min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15 min
Sformatini di agretti
1 godz.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Tartufini salati
3h
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan al cavolo viola
55 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min