Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini cavolfiore e spinaci
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1000 g di acqua
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di spinaci freschi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min.
Bruco polpetta (di verdure)
40min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Sformatini ai carciofi
1 godz.
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Sformato di cardi
1 godz.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Flan di cavolfiore
45 min
Sformatini ai porri
55 min