Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini cavolfiore e spinaci
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1000 g di acqua
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di spinaci freschi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Burger di cavolo nero
45 Min
Sformato di finocchi
1óra
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1óra
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Sformato di cardi
1óra
Sformatini di finocchi
1h 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min