Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 2 albumi
- 40 g di farina di riso
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 150 g di mozzarella a fette, ben sgocciolata
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1177 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1.1 mg
Alternatieve recepten
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Burger di cavolo nero
45min
Pizza di cavolfiore con ceci
1h 10 min
Burger di spinaci
40min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35 min