Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca al vino
- 400 g di semola di grano duro + q.b.
- 4 tuorli
- 160 g di vino rosso
- 5 g di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 100 g di vino rosso
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Besciamella
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2883.3 kJ / 689.1 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1479.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna (TM6)
1sa 30 dk
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2sa
Risotto radicchio e pancetta
40min
Zavata carsolina
5 Std.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1sa 45 dk
Tarte flambé alle cipolle
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Crostata di pomodori con pesto
1sa 30 dk
Lasagna di pesce e piselli
1 godz. 5 min
Quiche radicchio e speck
2sa 30 dk
Bussolà alla vicentina
1h
Torta salata radicchio e robiola
2sa 30 dk