Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di avocado
- 1 lime, preferibilmente biologico
- 200 g di polpa di avocado a pezzi
- 1 pizzico di sale
Salmone
- 1450 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1449.5 kJ / 346.2 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 72.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1u. 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1u. 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1u. 20min
Salmone sottovuoto al mojto
3u.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55p
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1u. 20min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min