Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 2 patate, pelate e a fettine sottili
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1138.1 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 353.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Polpette di fave e pecorino
40min
Polpette alla rucola
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Frullato viola
10min
Burger ceci e rucola
40min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min