Torta salata funghi e patate
TM6 TM5

Torta salata funghi e patate

3.9 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta brisèe

  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua

Ripieno

  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi finferli freschi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
  • 2 patate, pelate e a fettine sottili
  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 3 uova
  • 100 g di latte
  • 100 g di ricotta fresca, ben scolata

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
1138.1 kJ / 272 kcal
Eiwitten
10.5 g
Koolhydraten
13.7 g
Vetten
19.9 g
Verzadigd vet
5.6 g
Vezels
0.6 g
Natrium
353.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten