Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di moscardini e olive
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 800 g di moscardini freschi, puliti
- 300 g di polpa di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 70 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 728.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 godz. 30 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Anelli di totano in umido
30 dk
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Moscardini al limone
30 dk
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15 min
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 dk