Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di moscardini e olive
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 800 g di moscardini freschi, puliti
- 300 g di polpa di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 70 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 728.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fregola ai frutti di mare
40 Min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Polpo alla Luciana
1h 30min
Risotto ai frutti di mare
45min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Straccetti di vitello ai carciofi
40 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min