Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 2 cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 dado per brodo di pesce
- 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco, tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1214.3 kJ / 290.3 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 191.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Salmone al pesto con fagiolini e riso al vapore
45 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Polpettone di riciclo
1h