Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 500 g di acqua
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di fagiolini verdi freschi
- 150 g di peperoni misti, puliti e a bastoncino
- 6 filetti di sgombro (circa 150 g l'uno)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 26636.8 kJ / 6366.4 kcal
- Eiwitten
- 603.3 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 403.7 g
- Verzadigd vet
- 105.6 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 8069 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1 Std.
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Geen beoordelingen
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Burger ceci e rucola
40 Min