Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 202.2 mg
Alternatieve recepten
Merluzzo alla pizzaiola
30 λεπτ.
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Orata al sale
40 Min
Sgombro con contorno di verdure
30 λεπτ.
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Branzino al cartoccio
1ωρ. 10 λεπτ.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.