![Ombrina al cartoccio con patate Ombrina al cartoccio con patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0072d6c16281918a53becb2eeb700754/Derivates/ba1c007cc7874a1675fe88864d859e1c40286b32.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 202.2 mg
Alternatieve recepten
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 godz.
Filetti di salmone con patate e zucchine
1h 15min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 godz.
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 мин.
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1ч. 20 мин.
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 мин.
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 мин.
Coda di rospo con verdure
40 мин.
Insalata di polpo e patate
2ч.
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 мин.
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 мин.