Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 15 pomodori ciliegino a dadini (0,5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 15 - 20 olive taggiasche
- 150 g di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati
Cous cous
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1894 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 699.2 mg
Alternatieve recepten
Insalata di riso venere
40 min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 min
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 min
Cous cous di verdure con branzino
30min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 min
Filetto di salmone con insalata di quinoa
40 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro al pesto e fagiolini
30min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min