Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 foglie di basilico fresche
- 100 g di acqua
- 750 g di cimette di cavolfiore
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 250 g di mozzarella a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 573.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 dk
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1sa 15 dk
Cavolini di Bruxelles gratinati
1sa
Involtini di melanzane al prosciutto
1sa
Pizzette di melanzane
40 dk
Finocchi alla valdostana
40 dk
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 dk
Frittata broccoli e prosciutto
35 dk
Sformato di finocchi
1sa
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min