Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 foglie di basilico fresche
- 100 g di acqua
- 750 g di cimette di cavolfiore
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 250 g di mozzarella a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 573.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1sa 15 dk
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Torta salata porri e bietole
1sa 30 dk
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Cavolfiori gratinati
50min
Millefoglie vegetariana
1sa 30 dk
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Sformato di finocchi
1h