Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di basilico fresco, le foglie
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 300 g di farro perlato, sciacquato
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2455 kJ / 586.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 337.1 mg
Alternatieve recepten
Insalata di farro vegetariana
1h 30min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35 min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Insalata di farro e pollo
1h 30min