Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di filetti di merluzzo in 4 tranci (200 g circa cad.)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di cavolo nero a listarelle
- 500 g di acqua
- pepe verde in grani q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1854.5 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 184.2 mg
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min
Contorno di agretti
40 Min
Cime di rapa stufate
55min
Carciofi stufati
30 Min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Contorno di cavolo nero
20 min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min