Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di branzino fresco, (circa 600 g)
- 5 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 700 g di acqua
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 240 di ceci bianchi lessi, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1697.3 kJ / 405.8 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1073.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Sgombro con contorno di verdure
30 Min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Orata con pesto allo zenzero
25min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min