Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e listarelle
- 200 g di passata di pomodoro
- 1025 g di acqua
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 240 g di riso jasmine
- 5 g di sale
- 30 g di olive nere denocciolate, a rondelle
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di Feta a tocchetti
- mandorle a lamelle, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1595.3 kJ / 381.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 55.4 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 697.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Burger ceci e rucola
40min
Insalata di ceci e coriandolo
40min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Trofie fredde con pesto di avocado
30min
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
35min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Tortilla di patate (vegana)
30min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min