Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di agretti, puliti e a pezzi (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio a metà, privato dell'anima
- ½ peperoncino
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 320 g di pasta corta a piacere
- Parmigiano Reggiano a scaglie (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1822.3 kJ / 435.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 229 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Linguine allo sgombro
30 min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min
Sformatini di agretti
1h
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Frittata di agretti
1h
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 min