Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 150 g di chicchi di quinoa
- 200 g di pomodori datterino a metà
- 150 g di polpa di avocado a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2264.3 kJ / 541.3 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 710.2 mg
Alternatieve recepten
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min
Orata con pesto allo zenzero
25 min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Cous cous di verdure con branzino
30min