Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
Tagliatelle al farro
- 300 g di farina di farro + q.b.
- 140 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Crema al cavolo verza
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di verza a listarelle
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1930 kJ / 461.3 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1000.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 Min
Risotto radicchio e uva
40 Min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 Min
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1hod.
Triplo dessert di frutta
10 dk
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 Min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 Std. 30 Min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 Min