![Tagliatelle di farro con cavolo verza Tagliatelle di farro con cavolo verza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/122c72c2ac85d9cefe201407f9c1e765/Derivates/12c97382ba5be6af29d2dbee628a60b12a11e7df.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
Tagliatelle al farro
- 300 g di farina di farro + q.b.
- 140 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Crema al cavolo verza
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di verza a listarelle
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1930 kJ / 461.3 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1000.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grano saraceno con pollo e agretti
30min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1ч. 30 мин.
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Burger di quinoa e verdure
25min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Zuppa frantoiana
45min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Sformato vegetale
1h
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Contorno di cavolo nero
20min