Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g di pecorino Romano, a pezzi (2 cm)
of 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipollotto, a pezzi
-
150
g di speck a cubetti (2 cm)
of 150 g di guanciale di maiale, a pezzi (2 cm) - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 25 - 30 g di miso bianco (shiro)
- 50 g di latte
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di udon freschi
- semi di sesamo per guarnire
- cipollotto a rondelle (2 mm), per guarnire
- peperoncino rosso secco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 924.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate speziate
30 Min
Tacos integrali con pulled pork alla birra
4sa 55 dk
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 Min
Rainbow Bowl
1h 10min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3h
Tacos: pollo e gamberi, vegan; salsa tahini (Bimby Friend)
1óra
Sushi Burrito
45 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Udon con verdure e gamberoni
2h 30min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min
Frullato rosso
10 min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1h 30min