Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g di pecorino Romano, a pezzi (2 cm)
of 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipollotto, a pezzi
-
150
g di speck a cubetti (2 cm)
of 150 g di guanciale di maiale, a pezzi (2 cm) - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 25 - 30 g di miso bianco (shiro)
- 50 g di latte
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di udon freschi
- semi di sesamo per guarnire
- cipollotto a rondelle (2 mm), per guarnire
- peperoncino rosso secco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 924.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Nuggets di pollo con panatura ai popcorn
45 Min
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7 Std. 20 Min
Tacos de camarones
1 Std. 30 Min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Pasta al pomodoro con chorizo
25 Min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1 Std. 45 Min
Risotto alla carbonara
2 Std.
Braciole di maiale alla coreana con riso piccante e pak choi
1h 5min
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1 Std. 10 Min
Manzo insaporito con asparagi
30 Min