Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 250 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e a metà
- 320 g di pasta corta a piacere
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 80 g di pinoli, tostati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2328 kJ / 556.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 278.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla curcuma e agretti
35 Min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2 Std.
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 Min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 Min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min