![Scaloppine di vitello allo zenzero e limone Scaloppine di vitello allo zenzero e limone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41c54c4a5f4efd357f0fbd1f5c762280/Derivates/184a2957375932cfbc362c416ff47a7337b8e570.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10x15 cm)
- ½ limone
- 10 - 15 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5172 kJ / 1236 kcal
- Eiwitten
- 129.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 61.7 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 2115.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Patate schiacciate al forno
1h
Alberelli di sfoglia
1ч. 30 мин.
Palline cocco e lampone
3ч.
Insalata nizzarda
30min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Licurdia calabrese
1h
Gattò di patate e spinaci
2h
Pasta fredda alla norma
30min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h