Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10x15 cm)
- ½ limone
- 10 - 15 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5172 kJ / 1236 kcal
- Eiwitten
- 129.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 61.7 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 2115.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Braciole pugliesi
1 Std.
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15min