Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di anacardi non salati
- 5 g di sale + q.b.
- 80 g olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo farfalle
- 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
- 100 g di bresaola a listarelle
- 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3241 kJ / 774.8 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 947 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla ionica
30 Min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Spaghetti alla siciliana
30 Min