![Gamberi e calamari speziati Gamberi e calamari speziati](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c2e0dee04971a2fb41854cf3f5ad5d6d/Derivates/4ae5c63828caec9e9b170521009c7e0f82fe0805.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di coriandolo fresco,le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pezzi di scorza di limone (5x2 cm circa), senza la parte bianca
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a metà e privato dei semini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- 300 g di calamari ad anelli (1 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 284.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 Min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Indonesian Milk Pie
3h
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Stufato di lenticchie
1 Std.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.