Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di coriandolo fresco,le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pezzi di scorza di limone (5x2 cm circa), senza la parte bianca
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a metà e privato dei semini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- 300 g di calamari ad anelli (1 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 284.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Salmone marinato
2h 30min
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Indonesian Milk Pie
3 godz.
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45 min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30 min