Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno, a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli
- 350 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 100 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
-
2 - 3
rametti di origano fresco, le foglioline
of 1 - 2 pizzichi di origano secco - 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2575.5 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 320 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Pasta alla carcerata
30 min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Fregola ai frutti di mare
40min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Sugo allo sgombro
45 min
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Spaghetti alla siciliana
30 min