Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carciofi surgelati a fettine
- farina tipo 00 q.b.
- 500 g di fettine di vitello a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1037.3 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 604.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2 Std.
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Coniglio con patate e peperoni
1 Std.
Manzo insaporito con asparagi
30 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.