Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carciofi surgelati a fettine
- farina tipo 00 q.b.
- 500 g di fettine di vitello a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1037.3 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 604.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Involtini di tacchino e speck con salsa ai funghi (Bimby Friend)
40 Min
Nasello in salsa all'arancia
2 Std. 30 Min