![Cuore di merluzzo e contorno di cicoria Cuore di merluzzo e contorno di cicoria](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06689186-8ec4-4895-ac30-58f0e5390b37/Derivates/d6a2f4f0-0d9f-498e-8408-eaddc8c57f0c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di merluzzo,
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 12 foglie di menta
- 120 g di cipolla rossa a listarelle
- sale q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cicoria
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 752.2 kJ / 179.8 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Orata al sale
40p
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Cime di rapa stufate
55 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Baccalá alle olive
25 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Cicorie stufate
35 Min
Contorno di verza
35 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40p