Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1324.2 kJ / 316.5 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2232.4 mg
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Braciole pugliesi
1h
Pepata di cozze
55min
Fregola ai frutti di mare
40 min
Fregola con le arselle
45 min
Gamberi e calamari speziati
20 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Polpo alla Luciana
1h 30 min
Linguine allo scoglio
40 min
Sautè di cozze e vongole
40 min
Insalata di polpo e patate
2h