Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
Terminare la preparazione
- 8 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2698.3 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 975.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1 Std. 40 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1h
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Tris di salse per aperitivo
30min