![Zucchine ripiene di cotechino Zucchine ripiene di cotechino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21ccdcf34dfad7ce14e52e3d79f07d27/Derivates/0b391eecd8e8a21a2c712a0bc4b579415c35b72b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
4
zucchine tonde (200 g circa cad.), la calotta tagliata
of 4 zucchine lunghe, (200 g circa cad.), tagliate a metà orizzontalmente - 500 g di acqua
- 30 g di scalogno, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di cotechino cotto, privato della pelle e a pezzi
- 1 uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510.8 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 995.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo al curry con patate e verdure
1 Std. 5 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Orata con tapenade, purè di patate e sedano rapa e fagiolini in insalata
Geen beoordelingen
Stufato di manzo e verdure invernali
4h 30min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1 Std.
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Pollo speziato e purè di cavolfiore
40 Min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 Min
Straccetti di vitello ai carciofi
40 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Straccetti di pollo con patate e carote
40 Min