Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1150.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Melanzane alla messinese
30min
Palline cocco e lampone
3h
Liquore alla liquirizia
432h
Vellutata agli spinaci
30min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Insalata speziata di patate, melone e speck
30min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Pasta fredda alla norma
30min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Polpette di ricotta al sugo
50min