Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1150.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Rotolo di frittata
45min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min
Pasta al pesto di prezzemolo
20min
Risotto ai peperoni
40min
Contorno di melanzane
25min
Patate speziate
30min
Insalata speziata di patate, melone e speck
30min
Spaghetti alla checca
40min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Pesto di melanzane
10min