Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole tipo arselle
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di pomodori pelati a pezzi
of 300 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 pizzico di sale
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 300 g di fregola
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2526.4 kJ / 603.8 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1565.7 mg
Alternatieve recepten
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Insalata di polpo e patate
2h
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 Std. 30 Min
Fregola ai frutti di mare
40 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Gamberi e calamari speziati
20 min
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Linguine allo sgombro
30 Min