![Polpette di peperoni Polpette di peperoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ae1e2ed8f6072cb6bb6a43aafeda0b4e/Derivates/3235dc122f8ccfd14b8782ec61352b117af7b5d0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 827 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Burger di ceci e verdure
40 min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Pizza caprese
9h
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Polpette alla rucola
40 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Burger di ceci al rosmarino
20 min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 min