Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 di patate novelle con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1077.3 kJ / 257.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 613.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa cookies
3h 30min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1hod.
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50 Min
Patate speziate
30min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min
Scaloppine di pollo al limone
40 Min