Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 di patate novelle con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1077.3 kJ / 257.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 613.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette alla rucola
40 Min
Rotolo di frittata
45min
Bocconcini di carote e patate
40 Min
Contorno di patate americane speziate
45min
Pasta fredda alla norma
30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 Std. 30 Min
Vellutata di carote con omelette
30min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1h 15min
Straccetti di pollo con patate e carote
40 Min
Involtini di pollo e porri
55min