Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 500 g di seppie, pulite
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1.5 cm)
- 80 g di rucola
- 10 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 889.8 kJ / 212.8 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 500 mg
Alternatieve recepten
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Insalata di polpo e patate
2h
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Salmone al curry con verdure invernali
35 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45min