Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 filetti di sgombro (150 g cad.)
- 50 g di capperi sott'aceto
- 50 g di mandorle pelate
- 2 - 3 rametti di timo limonato, le foglioline lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2338 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 48.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 583.2 mg
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1 godz. 30 min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Sgombro con contorno di verdure
30 dk
Filetti di sgombro all'arancia
40 min