Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pane raffermo
- 40 g di latte
- 10 foglie di verza
- 700 g di acqua
- burro q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 350 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251.8 kJ / 299.2 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 494.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Finocchi gratinati
30 min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2h 30 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Lasagne di verza
2h 30 min
Braciole pugliesi
1h
Zucchine ripiene di cotechino
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Stracotto di manzo con funghi e patate
4ωρ.