![Cottura del farro integrale Cottura del farro integrale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ce8e0962-c0ea-4026-a1f2-6926baf2e555/Derivates/03c5c291-58d9-4993-a5d1-ca7356dc7626.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 400 g di farro integrale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 730 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35 Min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Insalata di orzo
40 Min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1 Std.
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Cottura del bulgur a grana media
35 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 Min
Cottura del miglio
45 Min
Cottura del riso basmati
35 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min