Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di patate a pasta gialla, pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- fiocchi di sale, a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 676.6 mg
Alternatieve recepten
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli
30 Min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 Min
Dim sum di verdure
1 Std. 30 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Patate gratinate al formaggio
2h
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 Min
Petto di pollo e verdure insaporite
45 Min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min