Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 70 g di burro a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa al vino
- ½ scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 100 g di vino rosso
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 4 filetti di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3279 kJ / 784 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 827.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min
Smoothie ACE
10min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 phút
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 Std. 20 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30 min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2 godz. 40 min
Purè di patate (TM6)
1h
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40 min