Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 70 g di burro a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa al vino
- ½ scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 100 g di vino rosso
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 4 filetti di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3279 kJ / 784 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 827.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 dk
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Lonza di maiale con purè e insalata
1h
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10sa 30 dk
Ghiaccioli tricolore
7h 15min
Rotolo ai frutti rossi
2sa
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Polpettine di patate e tacchino
1sa 30 dk
Omelette verdure e formaggio
30 dk
Bougatsa
1h
Zuppa frantoiana
45 dk