Compatibele versies
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
- 130 g di zucchero di canna
- 50 g di aceto balsamico
- 30 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pesce spada
- 4 tranci di pesce spada
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 pomodorini, a metà
- erbe aromatiche fresche miste le foglioline, lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1209.5 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1081.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Finocchi gratinati
30min
Pesce spada all'arancia
40min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45 Min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40min
Tonno in agrodolce
1 godz.
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 godz.
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Insalata di polpo e patate
2 godz.