Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 400 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaini di sale
Crema allo zafferano
- 1 scalogno a metà
- 50 g di burro
- 350 g di acqua
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 320 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2657.8 kJ / 635.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1069.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 dk
Maltagliati in crema di carote e speck
40 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30 dk
Risotto mele, speck e timo
40 min
Spaghetti alla checca
40 min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min