Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Filetti di salmone e branzino con purea di broccoli (Bimby Friend)
1 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Scampi in salsa piccante
30 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min