Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2 Std.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1ωρ.
Trittico d'autore
2 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1ωρ.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1ωρ.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Crema di patate con polpo
1ωρ.