Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di spinaci baby freschi
- 300 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 3 uova
- 70 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 780.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine di ceci e fagiolini
1 Std. 20 Min
Nuggets di sogliola
40 Min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1 Std.
Fish burger
35 Min
Polpette alla rucola
40 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Nuggets di pollo con salsa soyanesa ai sottaceti (senza uova)
1 Std.
Cioccolatini ripieni al burro di arachidi
1 Std. 30 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Polpette di peperoni
1 Std.
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Burger di ceci al rosmarino
20 min