Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
- 225 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 1 uovo
- 100 g di scamorza a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 857.5 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 442.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatini patate e porri
55 Min
Flan di zucchine e mozzarella
50 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Panettone salato di Natale (TM6)
8 Std.
Crespelle ai funghi
1h 30min