Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
- 225 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 1 uovo
- 100 g di scamorza a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 857.5 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 442.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini sfogliati alle melanzane
50 min
Rotolo ai piselli
50 min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 godz. 50 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
2sa 30 dk
Bocconcini di broccoli e formaggio
1h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Polpette spinaci e mozzarella
45 min