Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
120
g di Fontina a fette
of 120 g di Edam (formaggio olandese) o Gouda a fette - 120 g di speck a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135.3 kJ / 271.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 690.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2h
Treccia al salmone
2hod. 20min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Focaccia di patate in padella
1h
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min
Polpette di ricotta al sugo
50 min