Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (optioneel)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2246 kJ / 536.8 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 45.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 525.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Cocktail di gamberi (TM6)
1sa 30 dk
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Asparagi in crosta
2h 15min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Tartare di verdure e alghe
45 dk
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2sa
Cous cous di mare freddo
1sa 30 dk
Lasagna di gamberi monoporzione
1sa 30 dk
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
2sa
Frittelle di zucchine e gamberetti
30 dk