Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 350 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- pangrattato q.b.
Salsa al pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10 phút
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 godz. 10 min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Pesce bianco magro sottovuoto
1h 20 phút
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4 Std. 45 Min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 godz. 30 min