Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- 150 g di speck a cubetti
- 3 uova
- 50 g di latte
- 70 g di olio di semi di girasole
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 840.8 kJ / 200.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 189.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 min
Polpettone croccante
1h
Muffin speck e caciocavallo
45 Min
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50 min
Plumcake salato
1h 30min
Rotolo di frittata
45 Min
Sfogliatine salate pere e caprino
1h 30min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Scarcedda lucana
2h
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min